Die vraag stelde ik mijzelf laatst, toen ik het met iemand had over het vragen van hulp bij het maken van een website. En in mijn geval zou ik het beantwoorden met een volmondig “ja”.

Eigen website

Judith de Vries heeft mij onlangs geholpen bij het opzetten van mijn eigen website. Iets wat ik al jaren wou, maar waar ik me nooit in had verdiept en eigenlijk maar voor me uit bleef schuiven. Judith vroeg me of ze een opzetje zou maken. En dat opzetje zag er meteen al heel mooi uit! Ik was ontzettend blij met het resultaat.

Zelf een blog plaatsen

Na een week vond ik dat het tijd was om zelf een blog te plaatsen. Ik had een stukje tekst geschreven en probeerde de blog op mijn website te plaatsen. Uiteindelijk ben ik daar zowat de hele dag mee bezig geweest! Het bleek allemaal veel lastiger dan ik gedacht had. Zonder Judith’s hulp zou ik allang zijn afgehaakt. Die dag overstelpte ik haar mailbox met vragen, en Judith bleef geduldig antwoord geven.

Ingewikkelde materie

Aangezien ik me bijna nooit bezig hou met dingen zoals websites maken, snap ik er over het algemeen vrij weinig van. Ik wou eigenlijk ook nog een plaatje bij mijn blog plaatsen, en links naar facebook en twitter plaatsen, maar dat moet ik nog steeds doen. En ik zie er een beetje tegenop, want dat betekent dat ik weer moet gaan lezen op de site, dat ik moet zoeken naar de “gebruiksaanwijzing” en dan allerlei woorden tegenkom waar ik niets van begrijp.

Freddie_wink

Cursus “Mailchimp in het nederlands”

Met de cursus mailchimp in het nederlands is het precies zo. Natuurlijk had ik dat allemaal zelf uit kunnen vogelen, maar het zou me vele uren werk hebben gekost, en de kans is groot dat ik het uiteindelijk zou hebben opgegeven, of dat het resultaat erg amateuristisch zou zijn geweest en vol zou staan met fouten.

Te koop gevraagd: tijd!

Tijd vind ik een kostbaar iets. Het is één van de weinige dingen die je niet in een winkel kan kopen, maar je kan er wél voor zorgen dat je jezelf kostbare tijd bespaard door bepaalde dingen uit te besteden aan anderen. En ik ben nog geen vraag tegengekomen waar Judith het antwoord niet op wist. Kortom, ik heb enorm veel aan haar hulp! Zonder haar zou mijn website nog altijd niet in de lucht zijn geweest en het heeft me geholpen mijn deadlines te halen!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Advertenties