Diverse interviews

zwerfvuil estafette

Juni 2015

Begin januari 2015 werd ik zomaar benaderd door een journalist van Trouw. Hij schreef een artikel over het geloof en vroeg mij of ik interesse had in een interview. Dat leek me erg leuk! Het resultaat daarvan kan je hier lezen.

Via Twitter werd ik benaderd door een journaliste die graag een interview met mij wou over onze bijzonder actie. Op zondag 27 oktober 2013 verscheen dit interview in het Zondagochtendblad voor de Zaanstreek: interview zondagochtendblad

Ook op de radio en bijna paginagroot!

Op donderdag 7 november overhandigden wij het boekje “Sara en Lara en het mysterie van de verdwenen biebboeken” op basisschool De Zoeker te Zaandijk aan de wethouder van Cultuur, Leny Vissers-Koopman. Die dag was er een interview door de Rijdende Reporter met mij en 4 kinderen van De Zoeker te beluisteren op RTVNH.

radiointerview

Een dag later was onze actie terug te lezen in het Noordhollands Dagblad:

stukje in Noordhollandsdagblad

Op zondag 17 november stond wederom een stukje in het Zondagochtendblad over onze actie:

bieb moet blijven

In januari 2014 werd ik wederom gebeld door een journaliste van het Noordhollands Dagblad. Ze wou graag mijn mening weten over de uitslag van een rapport dat die dag was verschenen in de Volkskrant. Dat rapport ging over de gevolgen van het sluiten van bibliotheken en was uitgevoerd onder leiding van Job Cohen.

rapport sluiting bieb

Efkes buurten

Op 30 januari was ik te horen in een 10-minuten durend interview voor het radioprogramma ‘Efkes buurten’ van HTR media, de Heusdense radio en tv, dat nog terug te luisteren is via deze link: http://www.htrmedia.nl/content/radio/radio-gemist ik ben te horen in het 2e uur.

Hete hangijzers

Begin 2014 stuurde ik een ‘heet hangijzer’ in over de sluiting van 2 filialen van de bieb in Zaanstad en prompt werd ik gemaild met het verzoek of ik mee zou willen werken aan een interview! Op donderdag 6 maart kwamen twee reporters van RTV N-H ons filmen in groep 6B van OBS De Zoeker te Zaandijk, over ons boekje voor de bieb. Het filmpje kan je inmiddels helaas niet meer terugkijken. Maar geloof me maar dat het een spannende dag was voor mijzelf en de kinderen van 6B!

 

hetehangijzers

Wil je nog meer weten over Sara en Lara?

Op de facebookpagina van Sara en Lara vind je meer informatie over het spetterende boek dat ik samen met de leerlingen van basisschool De Zoeker schreef!