Hieronder vind je twee kleurplaten: eentje van Carnaval en een van Sint Maarten. Veel kleurplezier!

Kleurplaat Carnaval

Een tijdje terug kwam er iemand vanuit België via google op mijn site terecht. Hij of zij had gezocht op “kleurplaten carnaval” vertelde Google mij en Google was zo aardig deze persoon naar mij te verwijzen.

Geen kleurplaten en geen carnaval

Dat is natuurlijk heel erg leuk, maar ik heb helemaal geen kleurplaten op mijn site. Sterker nog, ik vertelde ook nog ergens dat ik niet eens van carnaval hou! Dat kan natuurlijk niet, dat vond ik ook. Want het klopt dat ik niet zo hou van carnaval, omdat ik gruwel van grote menigtes en meestal is het maar koud als het carnaval is en dan ben ik druk bezig met verkouden zijn.

Maar ik vind het wél heel erg leuk om naar de optochten te kijken, en als kind vond ik het fantastisch om me te mogen verkleden. Dus om het goed te maken, klom ik in mijn pen. Of potlood, om precies te zijn, en maakte alsnog deze tekening speciaal voor deze Belgische meneer of mevrouw. Omdat ik toch wel een beetje van Carnaval hou. En van Belgen. En omdat ik het ook heel leuk vind dat mensen mijn site bezoeken.

Als je op de tekening hieronder klikt, verschijnt deze in een nieuw scherm. Je kan ‘m dan makkelijk printen, maar je moet dan wel eerst het blad instellen op “liggend”, anders gaat het mis. Veel kleurplezier!

kleurplaat carnaval

Kleurplaat Sint Maarten

Omdat het herfst is, heb ik een leuke kleurplaat van Sint Maarten gemaakt, speciaal voor de kleintjes!

Wanneer je klikt op de tekening kan je ‘m makkelijk printen. Vergeet de kleurplaat niet in te stellen op ‘liggend’!

Veel kleurplezier 🙂 kleurplaat Sint Maarten